Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Νύχτα πρεμιέρας για το σινέ Φώσκολος με μόνο 6€ !

Ο κινηματογράφος Ζακύνθου Φώσκολος ανοίγει της πόρτες του σήμερα για να υποδεχτεί το φιλοθεάμον κοινό με τρεις νέες ταινίες, και ταυτόχρονα εγκαινιάζει τις νύχτες πρεμιέρας μόνο με 6€. Για τους νεαρούς θεατές θα προβάλλεται το Άρθουρ 3 από τις 9 έως 15 Φεβρουαρίου. 
Προβολές: Πέμπτη, Παρασκευή, Τρίτη & Τετάρτη στις 18:00, Σάββατο στις 16:00 Κυριακή στις 11:00 στις 16:00 Διάρκεια: 101′ 
Λίγα λόγια για την ταινία: 
Ο Maltazard παγιδεύει τον Arthur στη γη των Minimoy και ταξιδεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση, καταλήγοντας στον κόσμο των ανθρώπων. Τότε αναγκάζει έναν πλαστικό χειρουργό να του φτιάξει ανθρώπινο πρόσωπο, ώστε να μπει έτσι στο σπίτι των παππούδων του Arthur . Εκεί ψάχνει για ένα φιαλίδιο που περιέχει το ελιξήριο που χρειάζεται ο Arthur για να επανέρχεται στο φυσικό του μέγεθος. Όταν οι μικροσκοπικοί Arthur, Selenia και Betameche φτάνουν τελικά στο σπίτι, ο Maltazard έχει ήδη αρπάξει το φιαλίδιο. Τώρα πλέον ο Maltazard, όντας ήδη πολύ ψηλός, επανδρώνει ένα στρατό γιγάντιων κουνουπιών στο γειτονικό δάσος. Ο Arthur ζητά τη βοήθεια της Βασίλισσας Bee, της οποίας το μαγικό μέλι είναι αυτό που μπορεί να τον επαναφέρει στο μέγεθός του. Θα είναι όμως αυτό αρκετό για να μπορέσει ο Arthur να βγει νικητής στον πόλεμο των δύο κόσμων.

 
Μια ακόμα ταινία που θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα είναι το SHERLOCK HOLMES 2: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ. Προβολές: Πέμπτη, Παρασκευή στις 20:00, Σάββατο & Κυριακή στις 18:00 & στις 20:00 Τρίτη & Τετάρτη στις 22:00 Διάρκεια 100'.
Λίγα λόγια για την ταινία.
Αυτή τη φορά ο τετραπέρατος Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) φαίνεται πως βρήκε το δάσκαλό του στο πρόσωπο του καθηγητή Moriarty (Jared Harris). Δεν είναι μόνο ότι ο καθηγητής διακρίνεται στον ίδιο βαθμό με τον φημισμένο ντετέκτιβ για την ευφυΐα του, αλλά το ότι οι ικανότητές του σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη συνείδησης του δίνουν το προβάδισμα έναντι του διώκτη του. Όταν ο πρίγκιπας της Αυστρίας θα βρεθεί νεκρός, ο επιθεωρητής Lestrade (Eddie Marsan) συμπεραίνει πως πρόκειται για αυτοκτονία ενώ ο Holmes συμπεραίνει πως πρόκειται για φόνο, ένα φόνο που είναι απλώς ένα μικρό κομμάτι ενός μεγαλύτερου και ιδιαίτερα δυσοίωνου παζλ, σχεδιασμένο από τον Moriarty. Η έρευνα θα οδηγήσει αρχικά στη Sim (Noomi Rapace), μία τσιγγάνα μάντισσα που βλέπει περισσότερα απ’ όσα λέει. Η συνέχεια όμως, καθώς γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, θα οδηγήσει τον Holmes παρέα με τον πιστό του συνεργάτη Dr.Watson (Jude Law) και τη Sim σε ένα μακρύ ταξίδι σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, τη στιγμή που ο πανούργος Moriarty βρίσκεται μονίμως ένα βήμα μπροστά στήνοντας έναν ιστό καταστροφής και θανάτου που δύναται να αλλάξει το ρου της Ιστορίας.
 
Η τρίτη και τελευταία ταινία που θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα είναι η ΥΠΟΠΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ.
Προβολές: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 22:00 Τρίτη & Τετάρτη στις 20:00 Διάρκεια: 122'.
                                                      Λίγα λόγια για την ταινία
Όταν ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Abraham Lincoln, δολοφονείται στο Ford’s Theatre, οι αρχές των νικητών του εμφυλίου, ξεκινούν ένα ανθρώπινο κυνηγητό εναντίον κάθε ύποπτου Νότιου «αντιεξουσιαστή». Ο δολοφόνος και γνωστός ηθοποιός John Wilkes Booth (Toby Kebbell), συλλαμβάνεται μαζί με τους υπόλοιπους συνωμότες. Ανάμεσά τους βρίσκεται η χήρα και μητέρα δύο παιδιών, Mary Surratt (Robin Wright), ιδιοκτήτρια μιας πανσιόν στην οποία οι συνωμότες-ανάμεσά τους και ο γιος της- περνούσαν πολλές ώρες. Η ίδια ισχυρίζεται πως είναι αθώα, όμως ο συνήγορός της Frederick Aiken (James McAvoy), ήρωας των βορείων στον εμφύλιο, έχει ήδη βγάλει την απόφαση για την ενοχή της. Καθώς ο John Surratt (Johnny Simmons) διαφεύγει της σύλληψης, ο Aiken αρχίζει να υποψιάζεται πως οι κατηγορίες απέναντι στην Mary Surratt είναι αβάσιμες, μια εκβιαστική τακτική των αρχών για να υποχρεώσουν τον φυγά να παραδοθεί. Ένα δικαστικό θρίλερ ξεκινά με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη και τις πολιτικές σκοπιμότητες να    κυριαρχούν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου